top of page

lör 16 mars

|

Spanien

Andalusiens pärlor FULLBOKAD

Vi kör vidare med vårt succéupplägg. Ni bor med oss fyra nätter på vårt fyrstjärniga hotell IPV Palace och Spa som ligger i änden av strandpromenaden i den lilla staden Fuengirola med utsikt över medelhavet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Andalusiens pärlor FULLBOKAD
Andalusiens pärlor FULLBOKAD

Tid och plats

16 mars 2019 20:00 – 20 mars 2019 00:20

Spanien, Fuengirola

Om evenemanget

Till säsongen 2018 / 2019 så kommer vi att ha nya rutter och besöka nya härliga utflykts mål, vi håller på och jobbar med det för fullt och i slutet av maj så kommer vi att uppdatera detta.

2017 / 2018 så såg upplägget ut så här:

Dag 1

När ni har anlänt till Malaga flygplats så hämtas ni upp och blir körda till Hotell IPV Palace & Spa i Fuengirola. Där äter vi en gemensam välkomstmiddag

Dag 2 - El Chorro

Vi äter en gemensam frukost på Hotellet och byter sedan om och träffas på parkeringen där motorcyklarna väntar. Efter en praktisk genomgång så börjar motorcykelåkningen. Dagens rutt är ”El Chorro”. Vi styr upp mot bergen där vi dricker förmiddagskaffe med ”rondellvakterna” i El Burgo och äter lunch vid El Camino del Ray. Dagen avlutas på parkeringen vid hotellet och på kvällen är det fria aktiviteter.

Dag 3 - Zahara

Efter frukost så träffas vi vid motorcyklarna där dagens rutt är ”Zahara”. Vi börjar med att åka mot Marbella där vi sedan styr upp i bergen på den kända MC-vägen mot Ronda. Vi äter lunch hos Juan i den lilla bergsbyn El Bosque. Vi kör vidare upp i bergen där vi stannar på 1188 meters höjd med en fantastik utsikt och långt borta i horisonten ser vi skymten av den gamla staden Zahara. Det blir en lång dag med fantastisk MC-åkning.

Dag 4 - Korkskurven

Dagens rutt är ”Korkskruven”, då vi åker mot Malaga där vi styr upp mot bergen på en liten härlig asfaltsväg som vid en stigning går i en dubbel ”korkskruv”. Vi äter lunch hos Manuel i den lilla byn Villanueva och åker sedan vidare på fantastiskt slingriga vägar och avslutar dagen hemma på hotellet. Resan avrundas med avskedsmiddag på restaurang Area 51 som ligger i hamnen i Fuengirola.

Dag 5

Efter en gemensam frukost så rullar vår shuttle mot Malaga flygplats. Vill ni så går det utmärkt att stanna några dagar extra och njuta av värmen.

Biljetter

  • Extranatt del i dubbelrum

    750,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page